Van den Broek Tegelwerken.

Na in 1992 in totaal 5 jaar voor een collega te hebben gewerkt, heb ik mijn diploma behaald en ben mijn eigen tegelzettersbedrijf begonnen in 1997. Dit resulteerde anno 2014 in een showroom van 320 m2 met diverse grote en kleine projecten door Van den Broek tegelwerken uitgevoerd. De grootste troef zijn de renovatiewerkzaamheden bij particulieren, alsmede de projecten voor diverse grote aannemers.

Van den Broek tegelwerken onderscheidt zich in het grote aanbod van tegelverkoopbedrijven. Dit omdat wij niet alleen verkoop van tegels doen, maar ook het plaatsen van tegels in eigen beheer houden. Zo blijft kwaliteit gewaarborgd. Dit gebeurt op de traditionele manier door de tegels of in specie te leggen of in tegellijm, dit is afhankelijk van de ondergrond. Omdat wij uitsluitend plaatsen wat wij zelf leveren, kunt u er op vertrouwen dat alleen materialen worden gebruikt die aan de strengste normen en kwaliteitseisen voldoen.

Onze vloertegelcollectie bestaat dan ook voor het grootste gedeelte tegels die dubbel hard gebakken zijn. Dit garandeert de hoogste slijtvastheid en hardheid, het geheel doorbakken van de tegel zorgt tevens voor kleurbehoud bij schade aan de tegels. Bij de wandtegels bestaat onze keuze voor meer dan 99% uit zuiver porselein.

Ook kunt u bij ons terecht voor een gedegen advies of een geheel vrijblijvende prijsopgave. Deze zijn gebaseerd op de wijze van aanbrengen en de formaten van de diverse soorten tegels. U kunt bij ons terecht voor advies, verkoop van tegels, en alle benodigdheden die het leggen van tegels vereist of u het nu door ons laat doen of door iemand anders wij hebben alles in huis voor gedegen advies en een uitgebreide en prijswaardige tegelcollectie.

Bent u geïnteresseerd kom dan gerust eens langs, u bent van harte welkom en de koffie staat klaar, in onze showroom op de Bergerothweg 64 in Stramproy.